Mella laboratorie face kolekcija

Čekali ste prirodnu antiage kozmetiku koja prati ceo proces nege, od adekvatnog čišćenja, efikasne podloge za šminku, do prirodnog liftinga. Tako smo formulisali novu, revolucionarnu liniju prirodne antiage Mella kozmetike koja vidljivo redukuje znake starenja, sprečava dehidrataciju, nastanak bora i dovodi do regeneracije svih tipova kože.

Sa ponosom predstavljamo novu kremu na bazi kavijara, dokazano efi kasnu kada je reč o intenzivnoj regeneraciji i efektu prirodnog liftinga, posle 35. godine. Samo je priroda dovoljno jaka da sebi pomogne. Mi smo je zato koncentrisali, formulisali i lepo upakovali.

Moisturising Day Cream

Hidratantna krema, lagane teksture koja nadoknađuje i održava vlažnost osetljive kože, zahvaljujući sinergističkom delovanju hijaluronske kiseline i njenih derivata, vitamina, aminokiselina, prirodnih biljnih ekstrakata i ulja različitog farmakološkog dejstva, koji različitim biohemijskim mehanizmima omogućavaju intenzivnu hidrataciju i regeneraciju svih tipova kože, svake starosne dobi.

Hydrating Serum

Ekskluzivna antiage formula za instant hidrataciju kože i tretiranje bora, bez ulja, za sve tipove kože. Serum je baziran na aktivnom kompleksu tri različite vrste hijaluronske kiseline i njenih prirodnih derivata, vitamina, amino kiselina, antioksidanasa i biljnih ekstrakata koji prodiru duboko kroz kožu. Time koža dobija neophodne supstance i energiju za aktivaciju biohemijskih procesa koji sprečavaju gubitak vlažnosti i

Caviar lifting face cream

je intenzivna regenerativna noćna krema protiv bora, sa kavijarom, hijaluronskom kiselinom, aminokiselinama, morskim kolagenom i uljima avokada i argana. Formula bazirana specijalno razvijena za redukciju fi nih bora, podočnjaka i potrebe suve, zrele kože 35+. Zateže kožu i podmlađuje je preko noći, čini je snažnom i obnovljenom. Pomaže u redukciji fi nih linija, bora i podočnjaka, i hrani izrazito suvu kožu. Kavijar sadrži izrazito visoku koncentraciju esencijalnih aminokiselina, peptidnih struktura, proteina, esencijalnih masnih kiselina, vitamina A i D, omega 3 masnih kisleina, joda i oligoelemenata koji pružaju neverovatnu obnovu kože, pa je poznat kao sredstvo za prirodni lifting kože.

Facial Wash Gel

Gel za pranje lica sa kamilicom i alojom, dubinski čisti nečistoće i šminku, isušujuceg efekta.

Posetite nas u Beogradu!

Samo je prioroda dovoljno jaka.