Proizvodi

Happy Mama kolekcija

Poštujući sve zahteve koje ovo veličanstveno stanje duha i tela nosi sa sobom formulisali smo prirodne preparate za negu trudnica.

Više

Mella Cosmetics Body kolekcija

Kolekcija je nastala na osnovu bogatog iskustva i znanja, i u skladu sa svetskim trendovima, koji u prvi plan stavljaju vraćanje prirodi, kako u lečenju tako i u nezi kože.

Više

Mella Cosmetics Face kolekcija

Posle niza godina provedenih u formulacijama prirodnih kremova za negu koze tela , kao i ispitivanju delovanja prirodnih supstanci na razlicita stanja koze, Mella cosmetics je izbacila dugo ocekivanu liniju za negu koze lica.

Više

Mella Laboratorie Face kolekcija

Ekskluzivna kolekcija za negu kože lica izradjena po najsavremenijim trendovima u antiaging i fitoterapiji.

Više

Custom skincare proizvodi - Individualni pristup izradi preparata prema tipu kože

Nakon dugogodišnjeg iskustva i stručnog usavršavanja na poljima farmaceutske tehnologije i farmakologije biljnih preparata, kao i u skladu sa svetskim trendovima, nastala je ideja da ovakve preparate treba prilagoditi i individualnim potrebama korisnika Mella kozmetike. Razlog za ovakav individualan pristup formulacije krema leži pre svega u sve većim potrebama za detoksikacijom, hidratacijom, regeneracijom kože zbog stresa kao i ogromnog zagađenja koji su najveći problem današnjice i koji se najčešće manifestuju na koži. Različite kože reaguju drugačije na ove endogene i egzogene faktore, pa je cesto potreban individualan pristup u izradi krema.

Više

Posetite nas u Beogradu!

O preparatima

Lako razmazivi, brzo i potpuno se upijaju, ne zapušavaju pore, ne ostavljaju mastan trag na koži, bez parabena, bez fenoksietanola, bez silikona, bez mineralnih ulja (parafin), bez veštačkih boja i mirisa.